Her er undertøyet som slanker deg!

Min fascinasjon over syke måter å kvitte seg med noen kilo på har ikke minket med tiden.  
Det hjelper ikke at jeg til stadighet ramler over nye merkverdige produkter og tips som skal hjelpe oss i den evige kampen mot de ekstra kiloene. Jeg er temmelig sikker på at hvis en såkalt "ekspert" står frem og påstår at man blir slank av å spise avispapir, så ville mange vært desperat nok til å prøve det. 

 

 

For n'te gang er det japanerne som kommer med nok en banebrytende ide.
Som kjent blir slankeprodukter vurdert etter "jo mindre du må gjøre for å gå ned i vekt, jo bedre" prinsippet.  Siden de aller fleste ikke finner det særlig anstrengende å gå med undertøy, burde denne oppfinnelsen rangere ganske høyt oppe på suksesslista, eller?

 

japan underwear 2011 09 13 Special Japanese Underwear Aids in Burning Extra Calories pictureKilde: weirdasianews.com

 

MXP Calorie Shaper Pants er nemlig dekket av harpiks/kvae som igjen gjør undertøyet stivt, mindre tøyelig og dermed krever flere kalorier når man beveger seg i dem! Eksempelet produsentene bruker er at en mann som veier 64kg og går i 90 minutter pr dag kan forbrenne så mye som en halvliter øl i løpet av ei uke, bare ved å bruke dette undertøyet.

Komfortabelt? Neppe. Underholdende er det nå allikevel :-)

 

 

Hva er det rareste slankeproduktet du har kjøpt? 

 

 
 

Én kommentar

Maren Pisani

10.04.2012 kl.22:01

Haha, kuleste slanke måten jeg har hørt om! :)

Skriv en ny kommentar

Ann Helen

Ann Helen

27, Kristiansand

Lar meg lett fascinere av alt som er merkelig og nytt! Legg gjerne igjen en hilsen når du først er innom :) solstråler leser denne bloggen nå

bloglovin

Norske blogger

hits