Ville du gått med 220V på baklomma?

Lommetyveri er et velkjent fenomen rundt om i verden, da spesielt i India og Uttar Pradesh's Varanasi district som er et sted som er kjent for sin overflod av lommetyver. Det kommer da heller ikke som noe overraskelse at en Inder - Shyam Chaurasia - har designet et par jeans som vil gi lommetyven et skikkelig støt. 

These will shock you if you touch.

Disse buksene kan se ut som helt vanlige jeans, sømmene ser helt normale ut, men disse sømmene er i virkligheten tynne kopperkabler som er koblet til et par kondensatorer og en DC-strømkilde. Slå på den gjemte bukse-bryteren og lommen blir til en 220 volts overraskelse for enhver tyv som er frekk nok til å stikke hånda nedi! 

Power Jeans: Shockingly Stylish

Lommene er polstret med gummi fra innsiden for å unngå uhell, jeg er sikker på dere kan se for dere hva de kunne bestått av :P  De aller fleste land vil ikke tillate disse, selv om 220 v i praksis egentlig ikke skal kunne drepe lommetyven, så kan den gjøre ganske mye skade. 

 

 

Ville du gått med disse? :)

 

 

 
 

5 kommentarer

Ingrid Dahl

03.apr.2012 kl.21:49

Hei hei!

Hvordan går det med deg? :-)

Kan jeg spørre deg om noe? Jeg trenger litt hjelp av deg til å stemme opp innlogget mitt sånn at den kommer lenger opp på forsiden til en nettavis. Tar deg kun 2 sekunder!

Vær så snill og hjelp meg :) Trykk på min url/blogg!

Vil også anbefale deg å registrere deg å få dine innlegg inn der. Jeg har fått veldig mange lesere derfra! + at jeg er på topplisten de har!

katrineholm

03.apr.2012 kl.21:53

så kult :)

Ann Helen

03.apr.2012 kl.22:02

Haha, lett om jeg ville gått med dem,.. I svart.

03.apr.2012 kl.22:15

Lett!

Ingeborg Elise

03.apr.2012 kl.22:41

kjempe fin blogg!

kommentere tilbake? :)

Skriv en ny kommentar

Ann Helen

Ann Helen

27, Kristiansand

Lar meg lett fascinere av alt som er merkelig og nytt! Legg gjerne igjen en hilsen når du først er innom :) solstråler leser denne bloggen nå

bloglovin

Norske blogger

hits