Har du behov for en ekstrajobb?

 

 

Om du er glad i hudpleie, sminke og helsekost så har jeg muligens en jobb til deg!
Cosmopharma ser stadig etter nye konsulenter som er utadvente, glad i å treffe nye folk og som interesserer seg for ett eller flere av produkttypene vi har å tilby.  Enten det bor en storselger i deg eller du bare er interessert i å selge til nærmeste venner og familie, så har du alltids en sjanse til å tjene penger på noe du trives med :)http://www.hegnar.no/images/news/sedler1_442x166_scanpix.jpg


Hvorfor Cosmopharma hvis du først skal selge denne typen produkter?
Det finnes veldig mange bra produkter der ute og da er det greit å være bevisst på hvorfor man velger det man velger. Jeg har ikke noe annet svar enn det jeg selv kom frem til når jeg startet med dette for snart 3 år siden: Mangfold. Cosmopharma har noe for alle, enten du er kvinne, mann eller barn, ung eller gammel, pyntedukke eller ikke. For det første er det veldig salgbart da det stort sett alltid er noe av interesse for alle og for det andre så gir det deg sjansen til å lære noe nytt hele tiden om du ønsker det.

Og sist, men ikke minst: fortjenesten er bedre her enn hos mange av de andre selskapene ;)
Klikk på bildet hvis du vil vite litt mer om hva slags type produkter Cosmopharma tilbyrKorte fakta om jobben :

Du må være 18 år for å kunne betale varene med faktura, men ikke for å kunne selge produktene. Er du under 18, må du betale varene når du bestiller dem.

Opplæring vil bli tilbudt innenfor de områdene som er interessante for deg. 

Det stilles ikke krav til hvor mye du må selge i en gitt periode. 

Du styrer helt og holdent dine egne arbeidstimer og arbeidsmetoder.

Alle konsulenter får egen nettbutikk.
Denne jobben blir hva du gjør den til, det er ikke "gratis" penger, men en sjanse til å tjene penger på noe man trives med!


Hvis du synes det høres interessant ut og ønsker mer informasjon, send meg gjerne en mail! 
ann.hele@gmail.com

 
Hva er din drømmejobb? :)

 


 

Ikke glem konkurransen min hvor du kan vinne flotte smykker fra Cosmopharma!

 
bloglovin
6 kommentarer

Petra

29.mar.2012 kl.19:02

Hei send innspillene dine til førstesiden min og del de med flere lesere, du kan også bli med medlem av topplisten for maksimal effekt, registrer deg og logg inn , så følger du oppskriften og vips får jeg og mine lesere fulgt din blogg :) (trykk url min )

Sunniva Eileen

29.mar.2012 kl.19:04

Ah, jeg elsker Cosmopharma! Det er et av de få produktene som fungerer på min ekstremt tørre hud, så dette kunne jeg tenkt meg. Jobb trenger jeg definitivt, så :)

Anna

29.mar.2012 kl.19:14

så kult! :D

Ann Helen

29.mar.2012 kl.19:16

Sunniva Eileen: Så gøy å høre at du har gode erfaringer med Cosmopharma sine produkter! :) Hvis du kunne tenke deg å jobbe med det så får du jo de produktene du bruker til en mye billigere penge, aner jeg to fluer i en smekk? ;)

PinkLadyXoXo

30.mar.2012 kl.09:47

Kjempe kult:-) får ikke sendt deg epost men jeg er veldig intrisert i jobben:-) kan du kontakte meg på mail: lindy125@hotmail.com

Ann Helen

30.mar.2012 kl.10:48

PinkLadyXoXo: Har sendt deg en mail :)

Skriv en ny kommentar

Ann Helen

Ann Helen

27, Kristiansand

Lar meg lett fascinere av alt som er merkelig og nytt! Legg gjerne igjen en hilsen når du først er innom :) solstråler leser denne bloggen nå

bloglovin

Norske blogger

hits